20 January 2005

Lauris Reiniks gūst panākumus “Muzikālajā Bankā 2004”

|
0 Comment
|

Latvijas Radio 2 rīkotajā gada rok un pop dziesmu aptaujā „Muzikālā Banka 2004”, kuras krāšņais noslēguma šovs bija vērojams LTV1.kanālā 15. janvārī tiešraidē no Ventspils, Lauris Reiniks arī šogad guvis ievērojamus panākumus. Viņa dziesma „Es tev apmulsis” vispirms jau iekļuva gada 15 labāko dziesmu finālā un galu galā, saskaitot klausītāju anketu balsojumus, telefonbalsojumus un interneta balsis, dziesma iekļuva labāko dziesmu top 5. „Es tev apmulsis” ieguva gada 5.populārākās dziesmas titulu. Noslēguma šovā Lauris šo dziesmu izpildīja kopā ar sporta deju studijas „Liesmiņa” dejotājiem no Jelgavas un priekšnesums guva lielu publikas atzinību. Par aptaujas uzvarētājiem šogad kļuva grupa „Re:Public” ar dziesmu „Strēlniece”.

No pasākuma Lauris Reiniks aizbrauca ar vēl 2 speciālbalvām. Viena no tām bija laikraksta „Neatkarīgā” lasītāju balva, kuri dziesmu „Es tev apmulsis” bija atzinuši par viņuprāt vērtīgāko gada dziesmu. Balvā no „NRA” Lauris saņēma jaunu digitālo videokameru un īpaši izveidotu avīzes maketa plakātu ar Lauri uz vāka.

Arī populārais mūzikas žurnāls „Top Of The Pops” piešķīra Laurim īpašo balvu, piešķirot titulu „2004.gada Latvijas Nacionālā Megazvaigzne”.

Kā atceramies, pērn „Muzikālās bankas 2003” pasākumā dziesma „ Es neesmu neprātīgs” bija 6.vietā, bet 2002.gadā „Sirds Sadeg Neparasti” bija gada visvērtīgākā dziesma.

Lauris saka lielu paldies visiem skatītājiem un klausītājiem par atbalstu un šobrīd studijā turpina darbu pie sava jaunā albuma, kuru tiek plānots izdot 2005.gada aprīlī.

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)