09 December 2007
shovs_l

“Šis, protams, ir šovs pēc definīcijas” – Latvijas mediji sajūsmā par Laura šovu!

|
0 Comment
|

“Šobrīd Latvijas vispazīstamākais vīrietis Lauris Reiniks ir kļuvis par tautas vienotības simbolu, kas spējīgs, ja vien hallē pietiktu vietas, sapulcināt pilnīgi visu tautu, un tai saprotamā veidā izpildīt “New York New York”, jājot uz zirga.

Lauris ir baltā uzvalkā, baltās kurpēs, ar izstrādātām kustībām rada pārliecināta izklaidētāja iespaidu. Izpildot savas populārākās dziesmas un lutinot apmeklētājus ar viegliem jokiem .Par publiku īsumā – sākot no pirmsskolas vecuma bērniem, līdz cienijama vecuma ļaudīm. Katrā ziņā, apskaužama publika..” – TVNET.LV

“Skatītāju tūkstoši no visas sirds kopā ar Lauri rāva vaļā hitu Sirds sadeg neparasti un apraudājās no aizkustinājuma, kad mūziķis uz skatuves pasauca tēvu, māti, māsu, lai kopā a capella nodziedātu dziesmu par pankūciņu. Kulminācijas punkts iestājās, kad Lauris zālē iejāja uz zirga, tērpies pelēkā uzvalkā un baltā hūtē. Grandot aplausiem, viņš dziedāja Frenka Sinatras New York, New York!. Izskatās, ka zvaigžņu šovu zvērīgais rūdījums Latvijai sagādājis lielisku šovmeni.” – laikraksts “DIENA”

“Divas stundas lieliska šova, kas neļāva uzmanībai atslābt ne mirkli, un pozitīvas emocijas, kas nereti lika saviļņojumā notraukt pa prieka asarai” – žurnāls “POPCORN”

“Dziedātāja Laura Reinika košais koncertšovs “Sapņi piepildās nakts veikalā” aizritējis godam. Var tikai apbrīnot Reinika uzdrošināšanos pārpildītā zālē iejāt zirga mugurā, un, braši turoties seglos, vēl arī dziedāt” – žurnāls “KAS JAUNS”

“Zāle līdz pēdējai iespējai pārpildīta ar visu paaudžu pārstāvjiem. Padomāts gan par redzamību, gan drošību. Košumi (kā bieži vien labpatīk izteikties šīvakara varonim) šovakar netrūkst. Kopā ar Lauri vai atsevišķi izpilda gan viņa jau sen zināmās dziesmas, gan jaunākās no albuma “Nakts veikalā”, iestarpinot arī vairākus neapstrīdami labas kvalitātes dejas priekšnesumus. Šis, protams, ir šovs pēc definīcijas.” – EASYGET.LV

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)