28 April 2009
7063_396c4bf2928745b9582b

Lauris Reiniks vīriešu striptīza izrādē “Kailie brieži”!

|
0 Comment
|

Starptautiskā teātra kompānija “Domino Teātris” ir pagodināta paziņot, ka 21. un 22. maijā Dailes teātra mazajā zālē notiks pirmizrādes iestudējumam “Kailie brieži”, kurā spēlēs Lauris Reiniks, Roberto Meloni, Jānis Jarāns, Artūrs Krūzkops, Jānis Vimba, Agris Daņiļēvičs un Aleksandra Kurusova.

Iestudējuma pamatā ir Entonija Makartena (Anthony McCarten) un Stīvena Sinklaira (Stephen Sinclair) izcilā komēdija “Ladies night”, kas aizvadīto gadu laikā ir bijusi viena no pasaulē iestudētākajām lugām. Latviskās versijas režiors ir Oļegs Šapošņikovs, bet horeogrāfi – Agris Daņiļevičs un Markuss Klemings.

Lugas darbība risināsies kādā Latvijas mazpilsētā, kas ir saskārusies ar šobrīd visai valstij aktuālām problēmām – bezdarbu un apātiju, pret kuru cīnīties pašu spēkiem ir nolēmuši mūsu izrādes varoņi, ķeroties pie viņuprāt visai radikālām metodēm – izveidojot vīriešu striptīza kolektīvu. Vai puišiem izdosies iekarot Latvijas sieviešu sirdis, mēs visi redzēsim jau 21. maijā Dailes teātrī. Biļetes ir nopērkamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv .

“Esmu ļoti priecīgs par iespēju spēlēt šai izrādē. Tā būs jautra, smieklīga, bet arī ar dziļu jēgu. Krīze vienmēr sākas mūsu galvās, un tikai tad skar arī objektīvo realitāti. Varbūt tieši tāpēc šī izrāde būs šobrīd īpaši aktuāla Latvijā,” stāsta Lauris, kurš izrādē atveidos Armandu.

Uz tikšanos izrādēs! Gaidīsim!

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)