28 October 2009
Reiniks_Aisha_GALVENA

Lauris Reiniks un Aisha satiekas “Pasakā” !

|
0 Comment
|

Ierakstu kompānija „Mikrofona Ieraksti” ar prieku klausītāju un skatītāju vērtējumam nodod jaunu un interesantu duetu. Lauris Reiniks un Aisha ir apvienojušies „Pasakā”, tāds ir šī jaunizveidotā dueta dziesmas nosaukums, kuras autori ir Lauris Reiniks un Mārtiņš Freimanis.

doremi_download_button_LV

 

Lauris Reiniks: „Man ik pa brīdim patīk ierakstīt kādu duetu ar jaunām un talantīgām latviešu dziedātājām, un šis šķita īstais brīdis un dziesma, lai to ierakstītu kopā tieši ar Aishu, kuras jaunais imidžs man ļoti patīk. Esmu iepriecināts par rezultātu un cerams, ka tas patiks arī klausītājiem”.

Aisha, kura arī ir priecīga par dziesmas iznākumu atzīst, ka agrāk nav varējusi iedomāties šādu kombināciju: „Mēs ar Lauri tomēr pārstāvam salīdzinoši dažādus mūzikas stilus, bet dziesma man ļoti patika un kāpēc lai man nebūtu dueta ar latviešu Enriki Iglesias?”, smaidot piebilst māksliniece.

Reiniks_Aisha_51

Dziesmai ir tapis arī video un tas ir stāsts par diviem jauniem cilvēkiem, kas sēžot sastrēgumā dažādās mašīnās, saskatās un saprot, ka viņi beidzot viens otru ir atraduši. Abiem varoņiem vienlaicīgi rodas doma pamest savas automašīnas un satikties ielas vidū.

Video tika filmēts gan uz Brīvības ielas sastrēguma laikā starp mašīnām, gan Panorama Plaza daudzstāvu namā.

„Visticamāk, ka dzīvē diez vai tā gadītos, bet kāpēc gan nevar mēģināt izdzīvot šādu romantisku pasaku?”, skaidro Reiniks, kurš pats ir arī klipa scenārija autors un režisors. Operatora darbu un otrā režisora uzdevumu veica LNT galvenais operators Imants Zaķītis. Montāža- Arturs Nikolajevs.

Reiniks_Aisha_63

Rudens sezona abiem dziedātājiem ir ļoti aizņemta. Aisha ar panākumiem turpina savu Latvijas koncertuzveduma „Dvēselīte” turneju un Rīgā pat izsludinājusi papildkoncertu 5.novembrī. Paralēli dziedātāja spēlē galveno lomu izrādē „Pifs”, savukārt Lauris Reiniks katru svētdienas vakaru tiekas ar skatītājiem LNT populārajā šovā „Dziedošās Ģimenes”, kā arī ar panākumiem apceļo Latviju spēlējot izrādē „Kailie Brieži”.

Šonedēļ sāk darboties arī jaunā Laura Reinika interneta mājas lapa www.laurisreiniks.lv ar mūsdienīgu un atraktīvu dizainu. Lapas autori, kompānija „Balti” ar lepnumu atzīmē, ka šāda lapa vēl nevienam Latvija māksliniekam nav bijusi.

Dziesmu „Pasakā” jau ir iespējams lejuplādēt portālā Doremi.lv

 

Noskatieties LNT “Tautas Balss” video sižetu, kā Lauris un Aisha filmēja jauno videoklipu!

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)