22 November 2010
Lauris_Reiniks_As_Begu

Lauris Reiniks uzstāda Baltijas rekordu un pasniedz Dāvanu!

|
0 Comment
|

Laura Reinika šī brīža populārākās dziesmas “Es skrienu” videoklips ir uzstādījis savdabīgu Baltijas rekordu! Dziesma interneta vietnē “YouTube” ir sasniegusi 1 miljonu skatījumu un tas noticis salīdzinoši ļoti īsā laikā. Dziesma “Es skrienu” ir dziedātāja jaunākā albuma tituldziesma.

Pārsteidzoši, ka rekords ir sasniegts nevis ar oriģinālo dziesmas un video versiju latviešu valodā, un arī ne ar tai sekojošo versiju igauņu valodā “Ma jooksen”, bet gan ar lietuviešu valodā iedziedāto versiju “Aš Bėgu”.

Lauris Reiniks ir pirmais Latvijas un arī Baltijas valstu popmūziķis, kuram izdevies sasniegt šādu rezultātu divu mēnešu laikā.

Dziesma, kas joprojām ir pati pieprasītākā šī gada latviešu dziesma lejupielādes portālā Doremi.lv, 3 nedēļas bija 1.vietā radio Elmar Igaunijā, un šobrīd gūst lielus panākumus Lietuvā. Lauris pats šo dziesmu ir iedziedājis jau 6 valodās, tostarp arī itāļu, krievu un angļu.

”Man ir milzīgs prieks un gandarījums par šo faktu. Baltijas valstis ir vienojušās vienā jautrā un skanīgā skrējienā, kas ir pilnībā radīts Latvijā. Un Lietuvieši izrādās skrien visātrāk”, smaidot saka Lauris, kurš pēc klausītāju lūguma plāno ierakstīt vēl kādu dziesmu igauņu un lietuviešu valodās, bet šoreiz duetā ar kādu igauņu un lietuviešu daiļā dzimuma dziedātāju.

1. Aš Bėgu (lietuviešu valodā) – 1 007 126 skatījumi

2. Es skrienu (latviešu valodā) – 769 613 skatījumi

3. Ma jooksen (igauņu valodā) – 266 682 skatījumi

4. I Will Run (angļu valodā) – 138.982 skatījumi
5. Я бегу (krievu valodā) – 60.712 skatījumi
6. Correrò da te (itāļu valodā) – 31.658 skatījumi

Sakarā ar šo patīkamo ziņu ierakstu kompānija “Mikrofona Ieraksti” šonedēļ radio stacijām Latvijā ir nosūtījusi jauno Laura Reinika singlu “Dāvana”, kurš arī ir atrodams jaunajā albumā “Es skrienu”.

“Tuvojas Ziemassvētki, tāpēc lai šī dziesma ir kā dāvana visiem no manis,” novēl Lauris Reiniks, piebilstot, ka priecājas, ka savu pirmo miljona vērto dāvanu viņš ir saņēmis no saviem klausītājiem un skatītājiem.

Dziesma “Es skrienu” popularitātes reitingos “YouTube” izkārtojas šādi:

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)