29 February 2012
Screen Shot 2012-02-29 at 2.09.37 PM

“Es skrienu” uzvar “Gada balva 2011” nominācijā “Gada Radiohits”!

|
0 Comment
|

28.februārī Latvijas Nacionālajā operā risinājās Latvijas Mūzikas ierakstu gada balva, kuras laikā balvas tika pasniegtas 14 nominācijās, kuras rezultātu nosaka žūrijas vērtējums, un vienā  nominācijā, kuras rezultātu noteica tautas balsojums. Lauris Reiniks tika izvirzīts 3 nominācijās (Labākais videoklips, Labākā dziesma (Banjo Laura) un Gada radiohits (Es skrienu un Labāk vēl neaizmiedz). Uzvaras laurus mūziķis plūca tieši prestižajā nominācijā Radio hits ar dziesmu ” Es skrienu”. Kā atceramies, pagājušogad albums ” Es skrienu” uzvarēja nominācijā “Labākais Pop Albums”.

Apbalvošanas ceremonijā Lauris Reiniks uzstājās arī ar savu starptautisko hitu “Pasaka”, izpildot to visās valodās kopā ar savām Baltijas valstu dueta partnerēm Luisu Verku (LuisaVärk), Moniku un Aiju Andrejevu (Aisha).

Screen Shot 2012-02-29 at 1.56.56 PM_2075705234

“Esmu ārkārtīgi priecīgs un pārsteigts saņemot šo balvu, jo arī pagājušogad “Es skrienu” tika nominēta šai pašā kategorijā. Šķita, ka lielā skriešana jau ir pierimusi. Prieks, ka viss turpinās un cilvēki joprojām dziesmu mīl, dzied, dejo un pieprasa radio stacijās! Liels paldies klausītājiem un visām Latvijas radio stacijām, kas spēlē manu mūziku un ļauj tai nonākt līdz klausītājiem! Paldies!”, saņemot balvu saka Lauris Reiniks.

Šobrīd Lauris Reiniks turpina koncertēt Baltijas valstīs, strādā pie dziesmas “Pasaka” holandiešu versijas ” Zo’n Verhaal” veicināšanas Nīderlandē, kā arī spēlē aģentūras “Latvijas Koncerti” mūziklā “Sūnu Ciema Zēni” ar Valta Pūces mūziku un Ineses Zanderes tekstu.

Noskaties Baltijas pasaku “Gada Balvā 2011”:

|
Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)