08 August 2016

Lauris izdod dziesmu “Var jau būt” un ienāk seriālā “Viņas melo labāk”.

Augusta pirmājā nedēļā Lauris Reiniks radiostacijām un klausītājiem Latvijā un Baltijas valstīs nodevis vērtējumam savu jauno dziesmu ar nosaukumu “Var jau būt”. Mūzikas autors, kā vienmēr, ir pats Lauris, bet tekstu radījuši Oskars Deigelis un Guntars Račs. Runājot par dziesmas ideju, Lauris skaidro: “Var jau būt” ir stāsts par to, ka šajā steidzīgajā mūsdienu dzīves ritmā mēs viens otru neredzam tik bieži, cik vēlētos un sākam apšaubīt to, vai viss ir kārtībā. Nereti izdomājam neesošas lietas un nevajadzīgi uztraucamies. Patiesībā viss ir kārtībā, vienkārši laiks tāds.” Kaimiņvalstīs šī dziesma ir ar nosaukumu “Gali būt” (LT) un “Olla võib” (EE).
Lauris Reiniks ar savu radošu komandu šobrīd apsver ideju nofilmēt šai dziesmai arī video versiju, kas būtu kā turpinājums dziesmas “Es skrienu” videoklipa stāstam. Dziesma pieejama lejuplādei iTunes, doremi un Amazon.

Tāpat šonedēļ patīkams pārsteigums gaida TV3 seriāla “Viņas melo labāk” fanus. Esošajiem seriāla varoņiem pievienosies jauns tēls- Igors. Tā lomu atveidos Lauris Reiniks. Igors ir cilvēks, kuram ir krimināla pagātne un viņa uzdevums būs iebiedēt kādu no varonēm.  “Šī loma nav liela, bet man bija liels prieks to spēlēt, jo ne es pats, ne skatītāji mani tādā tēlā vēl nebūs redzējuši. Biju ļoti priecīgs, kad seriāla veidotāji man piedāvāja šo lomu pagājušogad. Nesen biju atgriezies no aktiermeistarības studijām Losandželosā un ļoti vēlējos gūto pieredzi likt lietā “, skaidro Lauris, kurš aktiermeistarību ir apguvis 3 dažādās filmu un TV aktieru privātskolās Losandželosā, ASV. 

Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)