23 March 2017

Lauris Reiniks saņem TV skatītāju balvu “Ekrāna mīlulis”

|
0 Comment
|

Portāls Skaties.lv šā gada janvārī saviem lasītājiem piedāvāja īpašu balsojumu, kurā ikvienam bija iespēja balsot par sev tīkamākajiem Latvijas šovbiznesa skaļākajiem vārdiem, kas pagājušajā gadā pārņēma interneta medijus un TV ekrānus. Šoreiz kārta bija kategorijai “Ieguldījums šovbiznesa attīstībā”, kurā triumfēja neviens cits kā daudzu šovu vadītājs un dalībnieks, dziedātājs Lauris Reiniks.
foto-pasmaju-sovbiznesa-superzvaigzne-lauris-reiniks-priecigs-par-skatitaju-atbalstu-58d12d38111bcŠajā nominācijā konkurence bija īpaši stipra, ko pierāda arī balsojums – atšķirībā no iepriekšējām reizēm šoreiz vairs nebija tik vienbalsīga uzvara. Lauris sakrāja 48% balsu, bet viņam uz pēdām ar 32% mina “Izklausies redzēts” žūrijas veterāns Jānis Šipkēvics.

“Liels paldies par piešķirto balvu Skaties.lv lasītājiem un balsotājiem! Ļoti novērtēju un priecājos,” gandarīts ir pazīstamais dziedātājs. “Šī nominācija un balva “Ieguldījums šovbiznesa attīstībā” ir nopietna un patiesībā pienākas ne man vienam. To pelnījuši visi tie lieliskie un talantīgie cilvēki, ar kuriem man ir paveicies strādāt televīzijā uz dažādiem projektiem visu šo gadu laikā,” savus kolēģus slavē Reiniks.

“Viņu ieguldījums ir neizmērojams, tāpēc liels paldies šovu producentiem, tehniskajiem darbiniekiem un TV kanālu vadībai par uzticību man un lielo darbu. Ja nebūtu šo lielisko projektu, arī man nebūtu, kur uzrunāt skatītājus un izpausties.Mans galvenais uzdevums, ko cenšos darīt TV, ir izklaidēt, aizraut, likt just līdzi un radīt skatītājiem māju sajūtu un pozitīvu gaisotni visos raidījumos vai projektos, kuros piedalos. Prieks, ja tas ir izdevies un cilvēkiem tas patīk. Paldies visiem!” , balsotājiem pateicas Lauris.
foto-pasmaju-sovbiznesa-superzvaigzne-lauris-reiniks-priecigs-par-skatitaju-atbalstu-58d12d54508c9Mūziķis Lauris Reiniks dažādus TV šovus LTV, LNT un TV3 vada jau kopš 1998. gada. Un 2009. gadā viņš saņēma arī prestižo TV balvu “Zelta Vilnis” kā gada TV seja par savu darbu vadot LNT šovu “Latvijas Dziedošās Ģimenes”.

Lielākie TV projekti, kurus vadījis Reiniks: “Nošu Spēles” (LTV), “SeMS“, (LTV), “Latvijas Zelta Talanti” (LNT), “Latvijas Dziedošās Ģimenes” (LNT), “Dziedi ar Zvaigzni” (TV3), “Koru Kari” (TV3), “Izklausies Redzēts” (TV3).

Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)
icon-downloadicon-downloadicon-download
  1. Savējais (feat. Alise Haijima) // Lauris Reiniks & Alise Haijima - Savējais (feat. Alise Haijima)